Două companii globale se unesc pentru a proteja şi a prezerva informaţiile şi bunurile dumneavoastră.


Iron Mountain and Recall logos

Iron Mountain a achiziţionat Recall, un furnizor important în domeniul administrării și stocării informaţiilor.
Aceasta fuziune creează o companie dedicată protejării şi prezervării informaţiilor şi bunurilor clienţilor noştri dar şi valorilor comunităţii. Cu ajutorul abilităţilor extinse şi a expertizei suntem acum mai bine poziţionaţi la nivel mondial pentru a ne ajuta clienţii globali, oferind un nivel de neegalat de servicii şi inovaţie în ceea ce priveşte produsele companiei.

„ACUM SUNTEM MAI BINE POZIȚIONAȚI LA NIVEL MONDIAL PENTRU A OFERI SERVICII CLIENȚILOR NOȘTRI”

În lumea din ce în ce mai complexă de astăzi, protejarea bunurilor vitale nu a fost nicicând mai importantă şi mai dificilă. Indiferent dacă vorbim despre bunuri fizice, informaţii digitale, acorduri de reglementare sau comori culturale, noi păstrăm bunurile în siguranţă pentru necesitățile comerciale de mâine şi pentru generaţiile următoare. De la companiile din TOP 1000 la afacerile locale, soluţiile noastre vă ajută să gestionaţi riscurile şi să vă continuați dezvoltarea în domeniu.

Ne îndreptăm spre un viitor îndrăzneţ, inovator, în care putem crea oportunităţi pentru clienţii, investitorii şi angajaţii noştri.

Eforturile noastre pentru asigurarea lucrurilor importante de astăzi pentru ziua de mâine. Noi suntem Iron Mountain.

Aflaţi mai multe despre compania noastră

Comunicat de presă

Î. Care sunt noutăţile?
Anunţăm finalizarea achiziţiei Recall. Această achiziţie va spori semnificativ abilitatea noastră de a răspunde nevoilor clienţilor noştri şi de a servi mai bine piața de stocare şi administrare a informaţiilor în general.
Iron Mountain şi Recall împărtăşesc aceleaşi valori și concepte. Ne angajăm să acţionăm ca un protector al lucrurilor importante pentru majoritatea clienţilor noştri - indiferent dacă este vorba despre documente pe hârtie, digitale sau fizice - oferind securitatea valorilor trecute, curente şi viitoare.
Vă oferim strategia noastră, extinzându-ne la nivel geografic în pieţele dezvoltate şi în curs de dezvoltare atât prin achiziţii şi dezvoltare organică cât şi prin sporirea capacităţilor noastre de a oferi servicii. Această tranzacţie ne oferă, de asemenea, abilitatea de a inova şi de a aduce pe piaţă produsele şi serviciile adecvate pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri pentru stocare şi administrare a informaţiilor, continuând să oferim valoare semnificativă acţionarilor noştri.

Î. Care sunt termenii achiziţiei?
Am achiziţionat toate acţiunile importante Recall într-o operaţie la bursă. Bazată pe cel mai recent preţ per acţiune, tranzacţia a implicat o valoare de aproximativ 2 miliarde $(SUA). Adiţional, numim doi directori Recall în Consiliul de conducere Iron Mountain: Neil Chatfield şi Wendy Murdock.
Am obţinut aprobarea conform reglementărilor din Statele Unite, Canada şi Australia pentru tranzacţie, deşi nu am obţinut acordul complet în Regatul Unit. Avem un acord separat cu Consiliul concurenţei şi pieţei din Regatul Unit care ne permite să facem achiziţia în timp ce aceştia se ocupă de evaluările legale locale.
Ca parte a acordului, am acceptat să eliminăm operaţiunile/facilităţile Iron Mountain sau Recall în anumite pieţe (SUA, Canada şi Australia) după finalizarea tranzacţiei. Pentru acele regiuni unde am fost de acord să eliminăm operaţiuni, avem un plan pentru administrarea afacerii până la selectarea unui cumpărător. Acest lucru îi asigură pe clienţii noştri că pot primi în continuare servicii la acelaşi nivel de calitate atât de la Iron Mountain cât şi de la Recall.

Î. De ce vă lipsiţi de o parte din afacere pentru a finaliza tranzacţia?
Lucrând cu reglementatorii din fiecare regiune, am explorat pe larg cea mai bună soluţie pentru a continua să oferim clienţilor o opţiune pentru furnizorii de administrare a informaţiilor. După luni de analize şi negocieri, reglementatorii au stabilit că este necesară eliminarea operaţiunilor de adiministrare a actelor oficiale în anumite locuri din SUA şi Canada pentru a păstra un echilibru competitiv pe piaţă - o practică standard pentru achiziţii cu limite atât de mari. Am subliniat planul comprehensiv cu reglementatorii din fiecare regiune pentru a asigura integritatea operaţiunilor şi serviciilor pe măsură ce căutăm cumpărător(i).

Î. Ce înseamnă această tranzacţie pentru portofoliul de soluţii Iron Mountain?
Atât Iron Mountain cât şi Recall sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a oferi produse şi soluţii care au în vedere fiecare punct din ciclul de viaţă al administrării informaţiilor, de la actele fizice la cele digitale şi tot ce există între ele. Credem că puterea combinată a acestor portofolii va continua să aducă pe piaţă excelenţă în serviciile de stocare şi administrarea informaţiilor. De fapt, potenţialul de a rezolva provocările prezente şi viitoare ale clienţilor noştri este una dintre cele mai importante beneficii ale acestei achiziţii şi aşteptăm cu nerăbdare aducerea unor soluţii inovative în viaţa clienţilor noştri.

Î. Sunt un client Recall - serviciile mele vor suferi modificări?
Deşi procesul de integrare a acestor două companii va dura, scopul nostru este să menţinem nivelul de întreruperi al serviciilor pe care vi le oferim la minim. În prezent, nu anticipăm modificări care pot cauza întreruperi ale serviciilor noastre sau a nivelului serviciilor, iar contactele dumneavoastră vor rămâne aceleaşi. Vom evalua operaţiunile dumneavoastră şi vom compara nivelurile de servicii şi vă vom anunța toate modificările.

Î. De unde pot obţine informații actualizate cu privire la achiziţie?
Această pagină vă oferă informații referitoare la progresul nostru. Înţelegem dacă veţi avea întrebări şi vă vom oferi informaţii cât de rapid posibil. Puteţi de asemenea contacta echipele de mai jos pentru mai multe întrebări specifice.


Pentru informaţii suplimentare:
Pentru întrebări referitoare la investitori, vă rugăm să o contactaţi pe Melissa Marsden
melissa.marsden@ironmountain.com.


Pentru întrebări legate de media, vă rugăm să il contactaţi pe Christian Potts
christian.potts@ironmountain.com.