Get started now
Prenume *
Nume *
Companie *
Funcţie *
adresa de mail de serviciu *
Numar telefon de serviciu
Cod poştal *
 
 
Da Nu
Prin completarea si transmiterea acestui formular sunt de acord ca Iron Mountain sa imi prelucreze datele cu caracter personal conform Notificarii de Confidentialitate. * Daca ati fost de acord sa primiti pe email informatii promotionale despre produsele si serviciile Iron Mountain si ulterior va razganditi, puteti dezactiva oricand aceasta optiune, apasand aici.
       * Câmpuri obligatorii
De ce să alegeţi Iron Mountain?
Scanare inteligentă - vă putem ajuta să decideţi ce fişiere să scanaţi şi care sunt mai eficient de păstrat în format fizic
Soluţii care se pot integra cu fluxul dvs. curent de lucru ce include arhiva fizică
 
Interfeţe compatibile cu majoritatea sistemelor existente de administrare a documentelor
Cele mai bune practici pentru securitatea, accesarea şi conformitatea documentelor
 
Din punct de vedere logistic, proiectul a decurs perfect. Iron Mountain s-a ocupat de întreaga conversie, de la colectarea de dosare la livrarea de date electronice. Nouă nu ne-a mai rămas aproape nimic de făcut.

JellinekMentrum
O abordare inteligentă şi eficientă la digitizarea documentelor dvs.
Scanarea completă a documentelor arhivate
Scanarea în aceeaşi zi a documentelor nou create ca parte a fluxului dvs. de lucru
Scanarea la cerere a documentelor pe suport de hârtie care sunt stocate la Iron Mountain. Acces printr-un portal sigur, bazat pe Web
Redarea textului OCR: Software-ul nostru poate extrage date din formulare în mod automat şi poate citi coduri de bare şi scrisul de mână.
Arhivă găzduită online: Acces oricând, de oriunde la documentele dvs. scanate.
Peste 95% dintre companiile din Fortune 1000 şi mii de întreprinderi mici şi mijlocii au încredere în Iron Mountain pentru a le proteja datele lor critice.