DESPRE NOI

about us

DESPRE NOI

  1. Home
  2. Aflați cine suntem

Iron Mountain Incorporated (NYSE: IRM) este o companie cu prezență globală, dedicată stocării, protejării și gestionării de informații și bunuri.

Organizații din întreaga lume au încredere în noi să le stocăm și să le protejăm informațiile și bunurile. Mii de firme locale lucrează cu noi, așa cum fac aproape toate companiile din topul FORTUNE 1000. De la informații comerciale până la mostre geologice, lucrări de artă și până la înregistrări originale ale unor artiști îndrăgiți, toți clienții noștri se pot baza pe noi să protejăm ceea ce ei prețuiesc și să îi ajutăm să își deblocheze potențialul.

Iron Mountain Privire De Ansamblu

icon leadership team

Conducerea executivă

Events icon

Noutăţi

SOLUȚIILE NOASTRE

Ne ajutăm clienții să reducă semnificativ costurile cu stocarea, să respecte reglementările, să gestioneze riscurile și să folosească valoarea informațiilor pentru a se dezvolta. Printre soluțiile noastre se numără, gestionarea de evidențe, centre de date, gestionare de date și tocare de documente în siguranță. Înființată în 1951, compania se ocupă cu stocarea și protejarea documentelor comerciale, benzilor cu copii de siguranță, a fișierelor electronice, a datelor medicale și a altor bunuri.

PASIUNE PENTRU PROTECȚIE

Tratăm informațiile și bunurile clienților noștri ca și când ar fi ale noastre.

  • Investim în tehnologia de securitate.
  • Efectuăm verificări ale antecedentelor tuturor angajaților și furnizăm instruire continuă în domeniul securității.
  • Ne supunem unor audituri privind securitatea efectuate de terți pentru a ne îmbunătăți cultura securității.

Respectăm și contribuim la elaborarea celor mai stricte standarde în industrie în materie de securizarea informațiilor și confidențialitatea datelor.