Entertainment -A role pf 35mm film | Iron Mountain

DIVERTISMENT

Moştenirea dumneavoastră merită lideri în industrie pentru a fi protejată şi păstrată
  1. Home
  2. Industrii
  3. Divertisment

SERVICII DE DIVERTISMENT - SECURITATE, ACCES, EXPERTIZĂ TEHNOLOGICĂ - ACUM ŞI ÎN VIITOR

Atunci când un studio de film, o companie media globală sau o instituţie academică de prestigiu doreşte să îşi protejeze şi păstreze moştenirea, serviciile Iron Mountain dedicate sectorului de divertisment sunt soluţia evidentă.

Fie că este vorba despre compania Paramount Pictures, Universitatea din California de Sud sau nenumărate alte companii şi instituţii de top din industria media, cu toţii apelează la Iron Mountain să le protejeze cele mai importante bunuri - şi să le facă accesibile pentru generaţiile viitoare.

GARANTAREA SECURITĂŢII ARHIVEI DUMNEAVOASTRĂ... ACUM ŞI ÎN VIITOR

Arhiva este o moştenire. Siguranţa şi păstrarea acestor materiale - care nu de puţine ori sunt nepreţuite - nu trebuie lăsate la voia întâmplării. Serviciile Iron Mountain dedicate sectorului de divertisment dispun de arhivă, sistem de depozitare, procese pentru lanţul de custodie şi unităţi de păstrare de top în industrie - toate acestea având capacitatea de a asigura protecţia completă a bunurilor dumneavoastră. Seifurile noastre sigure, practicile de securitate avansate şi infrastructura tehnologică ne permit să dezvoltăm o soluţie personalizată pentru fiecare client - şi să furnizăm un nivel de neegalat de securitate şi linişte sufletească.

ASIGURAŢI ACCESUL ŞI DISTRIBUTION CU UN PARTENER DE ÎNCREDERE

Ştim că o arhivă este o entitate vie. Accesul şi distribuţia de materiale-cheie sunt activităţi care fac parte din activitatea dumneavoastră - în special în lumea complexă a pieţei media din ziua de azi.

O oportunitate pierdută, un document original pierdut sau o bandă rătăcită pot face diferenţa între a reuşi pe o piaţă competitivă şi a rămâne în urmă. De aceea Iron Mountain a dezvoltat cel mai avansat sistem de arhivare digitală din industria arhivării, sistem care poate cuprinde, păstra şi distribui bunurile dumneavoastră la nivel global în formă digitală sau fizică. Depozitul nostru de conţinut digital furnizează funcţionalităţi avansate de tagging şi metadata, previzualizare la nivel de arhivă şi acces control - toate acestea în timp ce originalele nu sunt niciodată direct accesibile pe internet. Nu va mai trebui să vă faceţi griji să vă găsiţi sau să vă distribuiţi bunurile.

PROTEJAŢI-VĂ ARHIVA PENTRU VIITOR

Ce se va întâmpla cu arhiva dumneavoastră în viitor? În condiţiile în care formatele media se schimbă şi tehnologia digitală continuă să evolueze, materialele dumneavoastră vor fi învechite, depăşite? Cu Iron Mountain, învechirea materialelor nu mai reprezintă o problemă. Înainte de a fi securizată şi păstrată, arhiva dumneavoastră va fi migrată în mod profesional și gestionată în lumea digitală aflată în continuă evoluţie - totul fără să mai fie vreodată nevoie să căutaţi formate, să transferaţi suporturi media sau să plătiţi pentru migrare. Odată ce bunurile dumneavoastră ajung în sistemul nostru, puteţi fi sigur că arhiva dumneavoastră va fi disponibilă şi asigurată - indiferent de felul în care se schimbă formatele suporturilor media - acum şi în viitor.

business women

CONTACTAȚI IRON MOUNTAIN