GESTIONAREA EVIDENȚELOR INFORMAȚIILOR CABINETELOR DE AVOCATURĂ

Aliniați-vă programele de guvernanță și gestionare a evidențelor și informațiilor cu priorități strategice ferme pentru a obține un avantaj competitiv.
Law Firms- Four people in suits smiling

GESTIONAREA EVIDENȚELOR INFORMAȚIILOR CABINETELOR DE AVOCATURĂ

Aliniați-vă programele de guvernanță și gestionare a evidențelor și informațiilor cu priorități strategice ferme pentru a obține un avantaj competitiv.
 1. Home
 2. Industrii
 3. Domeniul juridic

REDUCEȚI AMPRENTA IMOBILIARĂ

Cabinetele de avocatură sunt supuse unor presiuni din ce în ce mai mari de a reduce costurile. Multe firme care funcționează în centre urbane scumpe caută să își scadă costurile cu proprietățile imobiliare, care de multe ori reprezintă a doua cea mai importantă sursă de cheltuieli. Mutarea sediului, reconfigurarea sau negocierea contractelor de închiriere presupun acum o analiză a modalităților de a reduce amprenta imobiliară - iar evidențele de la sediu și arhivele sunt locul de unde trebuie începută schimbarea.

PRIN FOLOSIREA PENTRU ALTE SCOPURI A SPAȚIULUI ÎN CARE SUNT ȚINUTE EVIDENȚELE ȘI MUTAREA ACESTORA ÎN AFARA LOCAȚIEI PUTEȚI:

 • Să sporiți eficiența
 • Să reduceți riscurile și să îmbunătățiți accesibilitatea evidențelor
 • Să folosiți spațiul în care se aflau evidențele ca zone de colaborare

DISTRUGEȚI ÎN MOD JUSTIFICAT EVIDENȚE JURIDICE

Distrugerea justificată reprezintă o componentă esențială pentru gestionarea costurilor și riscurilor și un element cheie pentru procedurile cabinetelor de avocatură privind guvernanța informațiilor. În trecut, inițiativele de distrugere a evidențelor reprezentau o provocare importantă, însă răspândirea evidențelor pe suport de hârtie și a celor electronice - precum și costurile de depozitare asociate - aduc aceste programe în atenția tuturor.

PRIN DISTRUGEREA JUSTIFICATĂ A EVIDENȚELOR PUTEȚI:

 • Controla economiile de costuri
 • Reduce riscurile
 • Asigura conformitatea

PERMITEȚI TRANSFORMAREA DIGITALĂ

Mulți avocați lucrează pe teren și au nevoie de acces imediat la evidențe și informații. Prin digitalizarea evidențelor și prin utilizarea serviciilor cloud, cabinetele de avocatură își cresc eficiența și își pot ajusta activitatea în timp real. Migrând către o manieră de lucru digitală, vă puteți concentra pe procesele comerciale importante și puteți profita mai mult de investițiile în tehnologie.

ACESTE SERVICII VĂ PERMIT:

 • Să vă îmbunătățiți agilitatea cu un acces mai bun și o mai bună utilizare a informațiilor
 • Să sporiți eficiența cu procese simplificate
 • Să gestionați creșterea volumului de informații și sa îl ajustați la cerere.

SERVICII OFERITE

iron mountain storage facilty storage warehouse boxes stacks

Stocare de evidențe șI suporturI media

Stocați în siguranță evidențe fizice și electronice, casete media, evidențe vitale și alte bunuri în afara locației, cu acces facil la nevoie.
document shredding

Distrugere sigură

Protejați reputația brandului dumneavoastră și reduceți riscurile.

CONTACTAȚI IRON MOUNTAIN

business women

CONTACTAȚI IRON MOUNTAIN