SOLUȚII PENTRU DOMENIUL COMERȚULUI CU AMĂNUNTUL

SOLUȚII PENTRU DOMENIUL COMERȚULUI CU AMĂNUNTUL

  1. Home
  2. Industrii
  3. Retail

Ne concentrăm pe gestionarea datelor dumneavoastră pentru ca dumneavoastră să vă puteți concentra pe afacere

Iron Mountain înțelege provocările generate de protejarea și gestionarea informațiilor, în special pentru organizații mari de retail regionale sau naționale, cu multe locații și resurse IT limitate la nivel de magazin. Expertiza noastră în toate componentele gestionării informațiilor ne ajută să vă readucem controlul asupra informațiilor comerciale esențiale.

Protecția informațiilor sensibile, cum sunt de exemplu dosarele angajaților, numerele de card de credit ale clienților sau prețurile și datele de inventar nu sunt chestiuni de care ar trebui să vă ocupați în fiecare zi. Iron Mountain oferă implementare consecventă și securitate fiabilă care vă protejează afacerea, personalul și clienții, noi având experiență dovedită timp de zeci de ani.

Expertiza noastră în industria comerțului vă poate ajuta:

  • Să asigurați copii de rezervă fără a tulbura activitatea angajaților din departamentul IT, sau încărcându-i foarte puțin
  • Să reduceți riscul de furt de identitate
  • Să accesați opțiuni extrem de fiabile și rentabile pentru copii de siguranță pe bandă
  • Să valorificați la maximum suprafața utilă pentru activitățile ce generează venit prin stocarea evidențelor în afara locației.

Oferim soluții care vă permit să controlați mai bine și să protejați informații valoroase. Experții noștri de încredere colaborează îndeaproape cu echipa dumneavoastră pentru a analiza nevoile curente, a dezvolta strategii care iau în calcul provocările viitoare și a livra soluții pentru toate locațiile, de la nivel de magazin până la nivel de corporație.

  • Protejarea informațiilor sensibile sau confidențiale - inclusiv numere de carduri de credit, dosare ale angajaților și date de inventar - prin servicii de copie de siguranță online automatizate rentabile pentru servere și computere distribuite, care dispun de realizare criptată de copii de siguranță, păstrare a datelor și recuperare online rapidă a fișierelor deteriorate
  • Planificați și implementați un program național sau pentru mai multe locații pentru stocarea evidențelor, acces și eliminare pentru a asigura conformitate cu programul de păstrare a evidențelor de la nivelul companiei

Iron Mountain vă oferă resurse umane, procese și tehnologii dovedit eficiente pentru a garanta implementarea consecventă a unei strategii informaționale în întreaga organizație, permițând angajaților de la nivel local să se concentreze pe ceea ce este cel mai important: clienții dumneavoastră. Puneți-ne experții la treabă în slujba dumneavoastră sunând la +40 21 232 52 12.

CONTACTAȚI IRON MOUNTAIN

business women

CONTACTAȚI IRON MOUNTAIN