STOCAREA EVIDENȚELOR ÎN AFARĂ LOCAȚIEI

Păstrați-vă și protejați-vă evidențele în depozitare extrem de sigure și conforme.
iron-mountain-employee-scanning-boxes-in-storage-facility

STOCAREA EVIDENȚELOR ÎN AFARĂ LOCAȚIEI

Păstrați-vă și protejați-vă evidențele în depozitare extrem de sigure și conforme.
  1. Home
  2. Solutii pentru depozitarea fizica a documentelor

AVEȚI ÎNCREDERE ÎN EXPERȚII ÎN DOMENIUL GESTIONĂRII DE  ȘI INFORMAȚII (GDI)

Evidențele și informațiile reprezintă sufletul oricărei organizații. De aceea gestionarea și protejarea acestor bunuri valoroase sunt obligatorii.

Profesioniștii Iron Mountain în domeniul GDI vor lucra pentru dumneavoastră, pentru a identifica evidențele ce pot fi relocate în depozitele noastre sigure, în afara sediului dumneavoastră, unde vor fi etichetate și clasificate folosind propria dumneavoastră terminologie, monitorizate cu etichete RIFD și puse la dispoziție pe portalul nostru online extrem de intuitiv Iron Mountain Connect™, astfel încât dumneavoastră să localizați rapid și să vă recuperați informațiile atunci când aveți nevoie de ele.

Dovada este ub depozitele noastre

Depozitele Iron Mountain respectă cerințe-cheie referitoare la unități în ceea ce privește:

  • Securitatea. Inclusiv a construcției, a perimetrului, a intrării, securitatea internă și planificarea securității.
  • Rezistență la incendii. Măsuri preventive cu construcții rezistente la foc și rezerve solide de apă.
  • Mediu controlat. Condiții de mediu complexe care vă protejează evidențele de elementele de mediu.

Lanț de custodie consecvent

Iron Mountain a elaborat fluxuri de lucru dovedit eficiente pentru a livra cel mai înalt nivel de securitate și precizie. În plus, soluția noastră InControl® protejează informațiile aflate în tranzit cu ajutorul unor caracteristici de securitate brevetate, precum și prin monitorizare.

Oameni în care puteți avea încredere

Iron Mountain respectă cerințe stricte privind securitatea. Efectuăm controale riguroase ale antecedentelor, evaluăm angajații și organizăm sesiuni formalizate de instruire pentru a ne asigura că la protejarea și stocarea evidențelor sunt respectate cele mai înalte standarde de securitate.

În afara locației nu înseamnă deconectat

Aplicația de gestionare a evidențelor Iron Mountain Connect™ asigură gestionarea online a cutiilor și dosarelor dumneavoastră, inclusiv a metadatelor, precum și căutarea, monitorizarea și prelucrarea cererilor de servicii. Cu doar câteva clicuri puteți căuta prin inventarul dumneavoastră aflat în afara locației, puteți găsi ceea ce aveți nevoie pentru a îndeplini o solicitare internă sau externă și puteți aranja că respectivul element să fie rapid scanat sau livrat de către unul dintre angajații noștri pregătiți și experimentați. Puteți face loc în proprietăți imobiliare și puteți ușura sarcina angajaților mutând cutiile și fișierele la Iron Mountain – fără să sacrificați vizibilitatea bunurilor informatice. În plus, veți avea acces rapid la fișiere folosite mai des dacă utilizați soluția noastră de depozitare Open Shelf File.

STOCARE PENTRU NEVOILE DUMNEAVOASTRĂ

Depozitare medii magnetice

Dacă aveți nevoi specializate de stocare, ca de exemplu păstrarea unor volume mari de evidențe sau materiale ce necesită condiții speciale de mediu controlat, Iron Mountain poate proiecta si crea un seif personalizat, care să îndeplinească cerințele dumneavoastră.

Caracteristicile includ:

  • Stocare în climat controlat pentru materialele care necesită specificații clare privind mediul și specificații relative privind umiditatea.
  • Stocare în seifuri separate pentru filme, suporturi magnetice și mixte, pentru a preveni contaminarea încrucișată.
iron-mountain-employee-recieving-storage-box-from-customer


Servicii personalizate de archivare a documentelor

Când vine vorba despre implementarea unor proiecte singulare, periodice sau în derulare, profesioniștii Iron Mountain în domeniul gestionării de evidențe dispun de expertiza de care aveți nevoie. Echipa de proiect acționează ca o extensie perfectă a organizației dumneavoastră și puteți gestiona proiectul de la început la sfârșit, permițându-le angajaților să își gestioneze mai bine timpul și resursele.

Iată câteva modalități prin care vă putem ajuta:

SERVICII DE RELOCARE A INVENTARULUI.

Specialiștii de la Iron Mountain pot curăța, împacheta și asigura transportul pentru cutii și dosare de la unitatea dumneavoastră până la centrul pentru evidențe al Iron Mountain. Vă putem împacheta evidențele în cutii Iron Mountain pentru depozitare standard din carton, compatibile RFID și putem colecta metadatele pentru a descrie conținutul cutiilor; există opțiunea de a enumera individual fiecare dosar din cutie.

INDEXARE DE FIȘIERE.

Echipa Iron Mountain dedicată intrărilor de date poate face descrieri specifice de fișiere și vă poate ajuta să vă gestionați inventarul la nivel de fișier.

PREGĂTIREA TRANSMITERII PENTRU CUTII.

Putem revizui conținutul cutiilor și putem capta metadatele asociate. Datorită acestor informații vă va fi mai ușor să găsiți documentele de care aveți nevoie atunci când vă trebuie.

CONSOLIDĂRI/RELOCĂRI LA BIROU.

Puteți îmbunătăți utilizarea proprietăților imobiliare prin eliberarea de spațiu valoros care este ocupat în prezent de arhive și depozitarea evidențelor. Iron Mountain vă poate fi de folos ajutându-vă să identificați evidențele care pot fi relocate într-o unitate Iron Mountain.

CONSOLIDĂRI PE RAFTURI DESCHISE.

Fără acțiuni de curățare și mutare planificate periodic arhiva dumneavoastră va deveni în scurt timp neîncăpătoare. Echipa de proiect de la Iron Mountain poate efectua activități de curățare, pentru a se asigura că programul dumneavoastră rămâne la zi.

SERVICII DE AUDIT AL INVENTARULUI.

Este important să știți ce inventar aveți, pentru a putea răspunde în caz de descoperire sau în cazul altui eveniment. Serviciile de audit de la Iron Mountain vă pune la dispoziție spațiu dedicat în centrul nostru pentru evidențe, în vederea efectuării de audituri. În afară de spațiu, vă putem ajuta să vă inventariați cutiile, să pregătiți dosarele și vă oferim asistență pentru manevrare.

SERVICII DE RECUPERARE DE DOCUMENTE.

Iron Mountain poate curăța și restaura bunuri informatice care au fost deteriorate de dezastre naturale sau artificiale, elemente de contaminare, praf, mucegai, apă sau infestare animală.

CONTACTAȚI IRON MOUNTAIN

business women

CONTACTAȚI IRON MOUNTAIN