SOLUȚII PENTRU ARHIVĂ

Scăpați de povara gestionării arhivelor dumneavoastră, beneficiind de expertiza Iron Mountain.
iron-mountain-employee-wheeling-shred-bin-out-of-business-with-woman-smiling

SOLUȚII PENTRU ARHIVĂ

Scăpați de povara gestionării arhivelor dumneavoastră, beneficiind de expertiza Iron Mountain.
  1. Home
  2. Solutii personalizate pentru archivarea documentelor

SCĂPAȚI DE POVARA GESTIONĂRII ARHIVELOR, BENEFICIIND DE EXPERTIZA, INFRASTRUCTURA ȘI PERSONALUL EXPERIMENTAT DE LA IRON MOUNTAIN.

Aveți nevoie de acces periodic la dosare și evidențe. Însă gestionarea unui volum mereu crescător de documente în arhivele create la nivel local consumă spațiu valoros de depozitare, încarcă suplimentar personalul și face ca organizația dumneavoastră să fie vulnerabilă în fața riscului de pierdere de informații și încălcare a reglementărilor privind conformitatea.
Soluția de depozitare de dosare pe rafturi deschise propusă de Iron Mountain poate recrea arhiva dumneavoastră într-un mediu de depozitare sigur, aflat în afara locației dumneavoastră. Indiferent dacă alegeți să relocați toate documentele sau doar câteva, puteți sta liniștit, știind că dosarele dumneavoastră sunt depozitate în rafturi speciale în centrele noastre sigure și conforme. Evidențele sunt gestionate în conformitate cu propriul dumneavoastră sistem de îndosariere – recuperările, reîndosarierile, catalogările și verificările de dosare fiind efectuate de angajații noștri experimentați.

ÎN AFARA LOCAȚIEI NU ÎNSEAMNĂ DECONECTAT

Aplicația de gestionare a evidențelor Iron Mountain Connect™ asigură gestionarea online a metadatelor fișierelor, precum și căutarea, monitorizarea și prelucrarea cererilor de servicii. Cu doar câteva clicuri puteți căuta prin inventarul dumneavoastră aflat în afara locației, puteți găsi ceea ce aveți nevoie pentru a îndeplini o solicitare internă sau externă și puteți aranja că respectivul element să fie rapid scanat sau livrat de către unul dintre angajații noștri pregătiți și experimentați. Veți elibera proprietăți imobiliare și angajați valoroși - fără să sacrificați vizibilitatea și accesul rapid la dosarele cu utilizare intensă.

CONTACTAȚI IRON MOUNTAIN

business women

CONTACTAȚI IRON MOUNTAIN